IZDELAVA INTERNETNE STRANI ZA POTREBE NAROČNIKA

IZDELAVO SPLETNE STRANI JE NAROČIL: Sr svetovanje rado stržinar s.p., Škofja Loka

Oblikovanje internetne strani in njena izdelava

Izdelava internetne strani je podjetju Energie izdelalo podjetje VSI.SI. Izdelava je potekala strokovno in učinkovito. Zaradi izkušenj, ki nam jih prinaša že več kot deset let na trgu so takšni projekti izpeljani po ustaljenem ritmu, kar naredi izelavo internetne strani enostavno, hkrati pa se zaradi optimizacije dela znižajo stroški. Izdelava internetne strani in njen cenik sta opisana na prenovljeni spletni strani podjetja VSI.SI. Ker pa je oblikovanje internetne strani in posledično tudi izdelava za vsako stranko unikatna, so cene le okvirne. Cene projektov lahko varirajo glede na kompleksnost dizajna, količine teksta, načine optimizacije ali glede na kakšne druge spreminjajoče dejavnike. Naročnik, ki želi novo internetno stran lahko naroči izdelavo tudi preko spletnega obrazca.

Vsisi
 
Logotip

Kako do kvalitetnejšega ogrevanja in pridobivanja energije s podjetjem ENERGIE

Podjejtje ENERGIE poskrbi za to, da si lahko s pomočjo solarnih toplotnih črpalk kvalitetno ogrevate sanitarne vode, vodo za centralno ogrevanje, ogrevanje bazenov ali pa si zagotovite toplo vodo v večjih količinah. Podjetje zagotavlja tudi vse vrste toplotnih črpalk, ki niso vezane na solarne celice. Ponujajo črpalke, ki delujejo na principu zrak- voda, voda-voda, geosonda, zemeljski kolektor ter toplotne črpalke s termodinamičnimi kolektorji.

 

Postopki izdelave spletne strani so enostavni!

Nova internetna stran se izdela tako, da se skupaj z naročnikom kreira primerno ponudbo. Ponudbo se lahko naroči preko spletnega obrazca, ali pa v komunikaciji z zato zadolženim oddelkom na podjetju. V ponudbi se določi obseg dela, lastnosti spletne strani ter parametri, ki jih bo vsebovala. Na ceno vpliva tudi oblikovanje spletne strani. Dizajn po predlogi se cenovno loči od unikatnega dizajna. V našem podjetju naročnikom tudi svetujemo, kakšna spletna stran je za kateri trg primerna ter kakšen je priporočljiv strošek izdelave za določeno stroko.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani SR svetovanjeIzdelava spletne strani KovaIzdelava spletne strani MobydickIzdelava spletne strani PlexiArtIzdelava spletne strnai Neprimičnine LjubljanaIzdelava spletne strani Eko tehnologije

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.